Project Description

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: VAMPIRE LIFT ΜΟΝΟ ΣΤΑ 150€ !!

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: VAMPIRE LIFT ΜΟΝΟ ΣΤΑ 150€ !!

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

VAMPIRE LIFT ΜΟΝΟ ΣΤΑ 150€ !!

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία  αποτελεί το νέο όπλο της πλαστικής χειρουργικής σε θέματα μη επεμβατικής ιατρικής κοσμετολογίας.

Η Aυτόλογη Mεσοθεραπεία Vampire Lift είναι η πιο γνωστή μεσοθεραπεία που διαθέτει στην φαρέτρα της η Ιατρική Αισθητική Δερματολογία. Πρόκειται για μια “φυσική” θεραπεία η οποία αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος μας, προκειμένου να ελευθερώσει τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, οι οποίοι με την σειρά τους  πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας έτσι τον ταλαιπωρημένο ιστό, τον τόνο του, την ελαστικότητα του καθώς και την διαδικασία νέο κολλαγονογένεσης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση δικών μας στοιχείων εξ’ ου και η ονομασία αυτόλογη. Την επιλέγει η πλειοψηφία των ασθενών, καθώς  το αποτέλεσμα της θεραπείας  δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.

Πως εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία;

Γίνεται  μια απλή αιμοληψία από όπου και παίρνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Γίνεται διαχωρισμός του αίματος μετά από μια ειδική διαδικασία φυγοκέντρησης, με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα, διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια.Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που εγχέεται στην θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία. Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας βοηθάει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών ώστε να παραχθεί νέο κολλαγόνο και νέα ελαστίνη από τα κύτταρα της επιδερμίδας μετά από 3 εβδομάδες παρατηρούνται ορατά αποτελέσματα και βελτιούμενα με τυχόν επαναληπτικές συνεδρίες.

Εφαρμογή σε Πρόσωπο:

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και κατά επέκταση στόχος της είναι η αποκατάσταση της ελαστικότητας και της συνολικής ζωντάνιας της επιδερμίδας. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, δημιουργεί ανάπλαση, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Βοηθάει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των ουλών από ακμή, των ραγάδων, ενώ μειώνει και τις δυσχρωμίες καθώς διεγείρονται τα μελανινοκύτταρα τα οποία παράγουν ομοιόμορφα μελανίνη. Αγαπήθηκε και έχει αναδείχτηκε ως το στολίδι της κοσμητικής ιατρικής κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις δρώντας ενάντια στη γήρανση  με ελάχιστο πόνο και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Είναι αποτελεσματική και δίνει με φυσικό τρόπο:

 • λάμψη
 • ελαστικότητα
 • βαθιά ανάπλαση
 • άμεση κολλαγονογέννεση

Περιοχές εφαρμογής:

 • Πρόσωπο
 • Κοιλιά
 • Χέρια
 • Μπούστο
 • Μπράτσα
 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Γόνατα
 • Τριχωτό κεφαλή

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται τρεις εφαρμογές, με ένα μεσοδιάστημα του ενός μηνός μεταξύ τους και μετά διατηρείται το αποτέλεσμα με μια φορά ανά έξι μήνες.
Γίνεται  στο ιατρείο, είναι ασφαλής, ανώδυνη και πολύ οικονομική σε σχέση με τις υπόλοιπες επεμβατικές μεθόδους που στόχος τους είναι η κολλαγονογέννεση.

Συμπληρώστε σήμερα την παρακάτω φόρμα και επωφελήσου από την μοναδική μας προσφορά!

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας:

  Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και Εμπιστευτικότητας*

  *Η αξιοποίηση της προσφοράς μπορεί να γίνει μόνο μία φορά ανά άτομο.
  0%
  σε Επιλεγμένα Πακέτα!

  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και φροντίστε το πρόσωπο και το σώμα σας. Το αξίζετε!

  Η Velvet Skin σας προσφέρει έκπτωση έως και -50% σε επιλεγμένα πακέτα θεραπείας προσώπου και σώματος!

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ