ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Βελούδινη αποτρίχωση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις laser θεραπείες

Η Velvet Skin Laser Experts έχει επενδύσει στην τεχνολογία της Candela και έχει επιλέξει το GentleLase Pro για να καλύψει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξάλειψη της τριχοφυίας. Αυτό το σύστημα είναι το καλύτερο σύστημα laser που διαθέτει σήμερα η παγκόσμια αγορά και αποτελεί την πρώτη επιλογή στα κέντρα που ειδικεύονται στην αποτρίχωση.

Το σύστημα GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος laser Alexandrite το καθιστά ακόμη πιο ασφαλές, ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα και σας αφήνει μια απαλή και βελούδινη επιδερμίδα.

Το GentleLase Pro είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen, εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής/ CE mark) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Ο πελάτης θα αισθανθεί ένα δροσερό παλμό του αέρα και μετέπειτα την ενέργεια του laser. Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

Περιστατικά θεραπείας με GentleLase Pro

 • Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα
 • Καφέ σημάδια σε πρόσωπο και σώμα
 • Λεπτές περιοφθαλμικές ρυτίδες

Η αποτρίχωση με laser, αφορά γυναίκες και άντρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια.

Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός.

Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως με τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κοινό ξύρισμα, κρέμα αποτρίχωσης, χαλάουα κα).

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή laser για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών παγκοσμίως.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ:

Η ανάπτυξη των τριχών αποτελείται από 3 στάδια: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές στάδιο.

Ο κάθε τριχικός θύλακας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης κατά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της θεραπείας. Για να καταστραφεί οριστικά ο τριχικός θύλακας (που δέχεται τη δέσμη του laser) θα πρέπει να βρίσκεται στην αναγενή φάση, ώστε να προκληθεί ατροφία στη ρίζα του και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή του. Συνεπώς θα χρειαστούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες για να σταματήσει η επανέκφυση των τριχών.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, την ποιότητα της τριχοφυΐας, και την ύπαρξη τυχόν ορμονικών διαταραχών σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.

Σε γενικές γραμμές, για περιοχές όπως: πόδια, μπικίνι μασχάλες, κορμό και στήθος συνήθως χρειάζονται 6 – 8 συνεδρίες. Για το πρόσωπο και τον λαιμό, οι οποίες είναι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές ίσως χρειαστούν κάποιες επιπλέον συνεδρίες.

Μεταξύ των συνεδριών, το δέρμα μένει καθαρό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΓΜΟΓΗΣ:

H αποτρίχωση με το σύστημα GentleLase Pro μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

 • Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φρύδια κ.α.)
 • Χέρια (ολικό ή αντιβράχια)
 • Μασχάλες
 • Πόδια (ολικό, γάμπες ή μηροί μόνο, γλουτοί )
 • Μπικίνι (ολικό, πλαϊνά)
 • Οσφύς, Πλάτη (ανδρών – γυναικών)
 • Στήθος (ανδρών – γυναικών)
 • Γραμμή κοιλιάς
 • Γραμμή γλουτών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θεραπεία, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

  Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και Εμπιστευτικότητας*[acceptance]

  0%
  σε Επιλεγμένα Πακέτα!

  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και φροντίστε το πρόσωπο και το σώμα σας. Το αξίζετε!

  Η Velvet Skin σας προσφέρει έκπτωση έως και -50% σε επιλεγμένα πακέτα θεραπείας προσώπου και σώματος!

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ