Η επιδερμίδα μας, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, έχει την τάση να γίνεται περισσότερο ξηρή και άγρια. Πέραν των απαραίτητων δερματολογικών θεραπειών που οφείλουμε να της προσφέρουμε, σας έχουμε 4 «σωτήρια» tips για να προστατέψετε το δέρμα σας από το κρύο, κρατώντας το ενυδατωμένο και μαλακό:

1. Αλόη… is a girl’s best friend

Η αλόη είναι γνωστή σε όλους για την ευεργετική της δράση. Δοκιμάστε να την εντάξετε στο skin routine σας και αφού καθαρίσετε την περιοχή που αισθάνεστε ξηρότητα, απλώστε στα κατά τόπους σημεία με καθαρά χέρια την αλόη. Αφήστε την να δράσει στην περιοχή για περίπου 30 λεπτά και στη συνεχεία ξεβγάλετέ την με άφθονο νερό. Το δέρμα σας θα έχει «κερδίσει» πάρει όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται.

2. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό

Μη ξεχνάτε ό,τι ο ήλιος χρειάζεται προσοχή και το χειμώνα. Μια ενυδατική κρέμα με την απαραίτητη αντηλιακή προστασία και έναν υψηλό δείκτη SPF είναι ό,τι χρειάζεστε τις κρύες μέρες του χειμώνα, ώστε να σας προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία, κρατώντας ταυτόχρονα το δέρμα σας πλήρως ενυδατωμένο.

3. Επιλέξτε προϊόντα με βάση το λάδι

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την υγρασία της επιδερμίδας σας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα, προτιμήστε τις ενυδατικές κρέμες που έχουν ως βάση τους το λάδι. Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι ιδανικές στο να «σφραγίσουν» το δέρμα, διατηρώντας το λαμπερό και… μεταξένιο!

4. Προτιμήστε χλιαρό νερό στο ντους

Είναι γνωστό ό,τι το κρύο νερό σφίγγει το δέρμα, ωστόσο, η ιδανικότερη θερμοκρασία στο νερό του ντους, για να έχετε ακόμα πιο σφριγηλό και λαμπερό δέρμα, είναι η ενδιάμεση. Προτιμήστε ένα ντους που διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό καθ’ όλη τη διάρκειά του και στη συνέχεια εφαρμόστε στην επιδερμίδα σας την ενυδατική σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαλακό θα είναι το δέρμα σας!

Share This Post

0%
σε Επιλεγμένα Πακέτα!

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και φροντίστε το πρόσωπο και το σώμα σας. Το αξίζετε!

Η Velvet Skin σας προσφέρει έκπτωση έως και -50% σε επιλεγμένα πακέτα θεραπείας προσώπου και σώματος!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ